VillaTheRiviera ♦♦♦♦♦♦♦ Luxury Vacation Home in Cape Coral ♦♦♦♦♦♦♦

[English] [Nederlands] [Deutsch] [Franšais]
HomeOmgevingDetailsTipsActiviteitenFoto'sVirtuele BeeldenPrijzenBeschikbaarheidContactGastenboek

Information Vacationhome

 • Dagelijkse vluchten: met Delta Airlines vanuit Brussel naar Fort Myers(RSW) met tussenstop in Atlanta. http://www.delta.com/'

 • Wegbeschrijving van de luchthaven naar Villa The Riviera: Klik hier!

 • Huurauto:U kunt het beste een huurwagen reserveren vanuit BelgiŰ.Dit kan in elk reisbureau.

 • Klimaat:
  Florida wordt niet voor niks de "Sunshine State" genoemd. Het klimaat is een van Florida's sterkste troeven, met lange hete zomers en zeer zachte winters.De beste tijd om het zuiden van Florida te bezoeken loopt van de maanden december tot mei. De gemiddelde temperatuur ligt dan tussen de 15 en 24 graden Celsius, terwijl de gemiddelde regenval in die tijd op slechts 51mm uitkomt. De zomers zijn warm en vochtig en worden gekenmerkt door stevige onweersbuien in de namiddag. Deze onweersbuien lijken uit het niets te komen, maar duren meestal niet lang.
  Velen vinden zo'n bui in de warme namiddag verfrissend. 'http://www.capeweather.com/'

 • Formaliteiten: alle Belgische reizigers, ook kinderen onder de 12 jaar, dienen in het bezit te zijn van een internationale reispas. Dit moet een gedigitaliseerd paspoort zijn.

 • Douane en veiligheid: bij het vertrek zal u om veiligheidsredenen aan de incheckbalie uw verblijfsadres in de Verenigde Staten moeten verstrekken. In het vliegtuig zal men u immigratie- en douaneformulieren overhandigen. Vul deze volledig en correct in tijdens de vlucht. De wachttijd aan de douane zal hierdoor naar een minimum herleid worden.Belangrijk is dat u uw ingecheckte bagage NIET op slot doet, vermits de douane altijd het recht heeft uw bagage te controleren! Indien uw bagage toch gesloten is en zij wensen te controleren, kan het zijn dat het slot gewoon opengebroken wordt.
  Opgelet:er mogen geen fruit en melkproducten ingevoerd worden. • Site layout © Jorick Franceus
  Webdesign © Sylvie Hooghuys

  For more great vacation rentals all over the world - See Vacation Rentals by Owner