VillaTheRiviera ♦♦♦♦♦♦♦ Luxury Vacation Home in Cape Coral ♦♦♦♦♦♦♦

[English] [Nederlands] [Deutsch] [Français]
HomeOmgevingDetailsTipsActiviteitenFoto'sVirtuele BeeldenPrijzenBeschikbaarheidContactGastenboek

Location Dreamvilla

luxury rentalhome cape coral

Klik Hier voor interactieve Map!


Onze villa is gelegen in het Zuid-Oosten van Cape Coral aan een kanaal met toegang tot de Golf van Mexico.
Het Zuid-oosten en Zuid-westen is de favoriete ligging bij de vakantiegangers, dichtbij restaurants en winkels, alsook korte toegang tot Golf van Mexico. Het noorden van Cape Coral is nog in volle ontwikkeling.
Perfecte locatie voor bootliefhebbers. Op 20 min met de auto van verschillende prachtige stranden : het beroemde Sanibel (ook wel schelpeneiland genoemd) en de stranden van Fort Myers. In de directe nabijheid van shops, warenhuizen en restaurants, maar toch verscholen in een rustige buurt met heel weinig verkeer. De kinderen kunnen er veilig fietsen. Op 3 min met de fiets bevindt zich een natuurpark waar men kan kanovaren en wandelen, men kan er alligators, wasberen en manatees(zeekoeien) in de vrije natuur bewonderen. Met zoveel mooie stranden aan de golf aan Mexico zult u genieten van het zonnebaden, zwemmen, schelpen zoeken of gewoon wandelen. Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dit geldt ook voor het eten en drinken. Midden in de nacht even een T-Bone of een hamburger verorberen is altijd mogelijk of in de supermarkt brood, melk en beleg halen om zelf wat te maken is ook heel gewoon. De supermarkt (Walmart) is 24 uur per dag open 7 dagen op 7.OVER CAPE CORALCape Coral met 120.000 inwoners uitgestrekt over 183 km2 is gelegen tussen de Caloosahatchee rivier en de Golf van Mexico. Deze gezinsvriendelijke vakantiebestemming is slechts voor een derde deel ontwikkeld en geldt als één van de veiligste steden van Florida. Gelegen tussen verscheidene zoetwater kanalen (velen met directe toegang tot de Golf van Mexico), is varen en vissen zeer populair. Tevens kunt u kiezen uit verscheidene golfterreinen, tennis en vele recreatieve mogelijkheden. http://www.capecoralonline.com/'


The Riviera ligt dichtbij de stranden van Sanibel en Fort Myers. http://www.fortmyers.org/'

WARENHUIZEN

Walmart en Publix zijn bereikbaar in ongeveer 4 min met de auto,men kan ook met de fiets .


Walmart supercenter : 1619 Del Prado Blvd S, Cape CoralTarget supercenter : 1890 NE Pine Island Rd, Cape Coral
Target : 2430 Santa Barbara Blvd, Cape Coral


Publix : 1631 Del Prado Blvd S, Cape Coral
  • Er bevinden zich ook verschillende golfterreinen in de buurt.
  • Dit is de ideale lokatie voor een strand,watersport of golf vakantie.
  • Busch Gardens ligt op 2 uur verwijderd en Disney and Universal Studios is ongeveer 3 uur weg.
  • De luchthaven van Fort Myers is op 25 minuten van de villa, de luchthaven van Miami op 2.30 min ,die van Orlando airport op 3 u.
  • Site layout © Jorick Franceus
    Webdesign © Sylvie Hooghuys

    For more great vacation rentals all over the world - See Vacation Rentals by Owner